top of page

Hello you! Stay online as long as you like

Vandaag hebben we een grote bestelling v

Relatiegeschenken 

Op zoek naar Cadeaupakketten?

Het geven van een persoonlijke attentie is in deze tijd steeds belangrijker geworden. Het geeft een blijk van waardering en zorgt voor vertrouwen en verbinding. Daarom bieden wij voor bedrijven originele cadeaupakketten aan.

Relatiegeschenken, kerstpakketten, bedankgifts, welkomstgeschenken, secretaressedag... Voldoende gelegenheden waarvoor u op zoek gaat naar originele cadeaupakketten.

Cadeaupakketten op maat....

Wij denken graag met je mee in het creëren van de leukste, persoonlijke relatiegeschenken.

Zowel de pakketten op maat, zoals bijvoorbeeld voor een man/vrouw, als de meer neutrale pakketten met food items, interieur accessoires, verwenproducten en heel veel meer, zijn altijd volledig naar wens en volgens de laatste trends. 

Welke keuze je ook maakt, wij regelen het voor je.

Origineel hoeft niet duur te zijn.....

Onze pakketten zijn niet alleen origineel, maar vaak ook nog eens scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Al vanaf €15,- kunt u bij ons cadeaupakketten uitkiezen.

 

Heb je wensen op maat of wil je een persoonlijke boodschap verwerken in je cadeau?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@keetrotterdam.nl.  

 

Neem een kijkje….

Ter inspiratie zie je, hieronder, een aantal foto's van eerdere geschenken en pakketten, die wij hebben mogen samenstellen.

We zijn altijd op zoek naar de leukste en origineelste producten voor in de winkel en in onze cadeau pakketten.

Ons aanbod varieert daardoor regelmatig. 

Mocht het zijn dat een product of pakket je aanspreekt op één van de foto’s en wij dat niet meer zo exact kunnen aanbieden, dan kijken we naar een gelijkwaardig product, om het perfecte cadeaupakket voor je samen te stellen. 

 

Wij horen graag van je.

Liefs,

 

TEAM KEET

Wie gingen u voor :

 

Grafisch lyceum – politie rotterdam -  oogziekenhuis rotterdam – Erasmus MC – diverse basisscholen – Flexxgroep – Rederij de Jong – Parkhotel Rotterdam – Nationale Nederlanden  - Rotterdam Partners – Rebel Support – Andriessen Expertise – Gemeente Barendrecht – BAR organisatie – TSB Infrasolutions – Incentro – Gemeente Rotterdam – Spaces

bottom of page