GET INSPIRED

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

KEET

ADRES

KEET Rotterdam

Oppert 2A

3011 HV - Rotterdam

KEET Boetiek

Doctor Molewaterplein 40

3015 GD Rotterdam

KNOW IT ALL

© website created by Jojanneke styling

Hello you! So many of my smiles begin with sweets 

DE KOFFIE BAR

De Koffie bar is de perfecte plek om rustig een boek te lezen op de bank, op je laptop te werken (gratis Wi-Fi) of om heerlijk met vrienden lekker te kletsen.

 Je kunt dus naast het rondstruinen en winkelen, bij KEET ook terecht voor een (h)eerlijke kop koffie en een lekker hapje.  

"Smile there's coffee"

Je houdt van koffie? Dan nodigen wij je uit om kennis te komen maken de koffiebranderij Tiktak. Tiktak is de fairtradelijn in zowel koffie en thee van het wereldwijde espressoconcern Segafredo Zanetti. Met een prachtige espressomachine en een uitgebreide barista-training, is koffiezetten bij KEET weer een ambacht en dat proef je!!

"Sweet sweet baby"

Eenmaal neergeploft (met een kop koffie?) Trakteer jezelf dan ook nog op een van onze heerlijke sweets. Zo hebben wij bijvoorbeeld 'KEET's favoriet':  onze huisgemaakte cheesecake en taarten, bars en tartalettes van Sprinkles Bakery

 

Niet zo'n zoetekauw?

Dan hebben we ook jou natuurlijk andere lekkere dingen op het menu.

Wat dacht je van onze huisgemaakte hartige taart of een van de heerlijke tosti's! 

 

 

 

 

IETS TE VIEREN? 

Heb je iets te vieren?

Een verjaardag, een babyshower, vader- moederdag, zoveel jaar vriendschap of een andere bijzondere gelegenheid? Dat kan natuurlijk heel makkelijk en gezellig bij ons in de Koffie bar!

Voor dit soort gelegenheden bieden wij een leuke proeverij aan die bestaat uit verschillende zoetigheden zoals bijvoorbeeld tartelettes, kokosmakronen, onze befaamde cheesecake, bars en eigengemaakte hartige taart. 

 

De proeverij is €16,50- p.p. 

 

Alle drankjes berekenen we op basis van nacalculatie.

 

BABYSHOWER

Een babyshower organiseren vergt natuurlijk veel tijd en energie.

Om het zo makkelijk en leuk mogelijk te maken voor onze gasten, bieden wij optioneel versiering aan voor €15,-. Op deze manier kun je zonder stress en met veel plezier genieten van de babyshower!  

 

Reserveer of vraag naar de mogelijkheden via info@keetrotterdam.nl

Cadeau inspiratie nodig? Misschien is de WISHBOX wat voor jou? 

 

Impressie Koffie bar